DraagBieb

Er is een mogelijkheid om op woensdagochtend tussen 09:00 en 11:00 langs te komen in de DraagBieb. Laat dit van te voren even weten als je langs wilt komen, dan zet ik alles klaar zetten zodat je de dragers en doeken proberen die er zijn. Een ideale manier om op je gemak uit te proberen wat je fijn vindt, voordat je zelf iets aanschaft. Of voor als je op vakantie gaat en je kinderwagen of buggy niet zo handig mee te nemen zijn. Komt de openingstijd je niet zo handig uit? Op afspraak is het altijd mogelijk om een doek of drager op te halen of terug te brengen. Uitgebreid passen is dan niet mogelijk, hier kun je dan wel een consult voor nemen.

Het aanbod in de bieb is op basis van beschikbaarheid. Wil je er zeker van zijn dat de door jou gewenste doek of drager beschikbaar is? Neem dan voor dat je komt contact op of reserveer hem tijdig van tevoren.

Staat de door jouw gewenste doek of drager er hieronder niet bij? Er komen regelmatig nieuwe dragers en doeken bij, dus vraag er gerust op een later moment nog eens naar.

Besluit je na een consult te willen huren, dan is de eerste week gratis.

Woon je niet in de buurt, maar wil je toch graag een doek of drager huren, dan kan deze tegen verzendkosten naar je verzonden worden. Hiervoor vraag ik wel dat de borg vóór het verzenden betaald is.

Draagdoek

Geweven doek:

Maat 2
Maat 5
Maat 6
Maat 7

Ringsling

Rekbare doek

VipCarrier

Huurprijs: €7,50 per week

Dragers

Babymaat:

ErgoBaby Performance (evt inclusief insert)
ErgoBaby Original (evt inclusief insert)
ErgoBaby 360
Bondolino
Hop-Tye
Marsupi
Manduca
Emeibaby
Tula Free to Grow
Babylonia Flexia
Scootababy
Storchenwiege baby carrier
Cybex Yema

Peutermaat:

Tula Toddler
Babylonia Flexia
Tula Free to Grow
Connecta Toddler
Onbuhimo Toddler
Kokadi TaiTai Toddler XL
Cybex Yema

Huurprijs: €7,50 per week

Voor zowel doeken als dragers geldt:

Je betaalt een borg, dit is €75,- voor een doek en €100,- voor een drager. Deze borg krijg je terug als je de doek of drager weer inlevert, minus het bedrag aan huur. (Voorbeeld: je huurt 1 week een doek, je betaalt €75,- en krijg na een week bij het inleveren weer €67,50 terug)

Eerder terugbrengen mag, maar hiervoor geef ik geen restitutie.

De minimale huurperiode is een week.
De maximale huurperiode spreken we in overleg af.

Voorwaarden

*Je verklaart dat je het gehuurde materiaal in goede staat hebt ontvangen.

*Je houdt het materiaal uit de buurt van huisdieren.

*Je rookt niet tijdens het gebruik van het materiaal.

*Je leent het gehuurde materiaal niet uit aan derden

*Je zorgt ervoor dat het materiaal weer op tijd en in goede staat retour komt. Voor elke dag dat het materiaal te laat terug komt, wordt €1,00 ingehouden op de terug te betalen borg. Dit omdat iemand anders niet kan huren zolang het materiaal niet is geretourneerd.

*De huurprijs is exclusief eventuele verzendkosten, deze zijn voor eigen rekening van de huurder. Afhalen en terugbrengen is ook mogelijk.

*Wassen is in principe niet nodig, maar denk je dat het misschien toch nodig is? Neem dan contact op zodat we kunnen overleggen.

*Bij diefstal wordt aangifte gedaan.