Consult

Tijdens een consult leer ik je knopen met een rekbare of geweven draagdoek, of leer ik je dragen met een ergonomische drager.

De meerwaarde van een consult

  • Stap voor stap aanleren van de knooptechniek of het gebruik van je drager
  • Een persoonlijk en op maat gemaakt advies
  • Een rustige omgeving met alle tijd en ruimte om te oefenen
  • Iemand die met je meekijkt en je tips geeft
  • Oefenen met een draagpop, om de techniek onder de knie te krijgen zodat je daarna met je kindje aan de slag kunt
  • Aan het einde van het consult met een zeker gevoel je kleintje lekker bij je kunnen dragen!

Heb je (nog) geen eigen draagdoek? Dat is geen probleem! Bij alle consulten en workshops kun je een draagdoek van mij lenen. Eventueel heb je daarna nog de mogelijkheid om te huren

Mocht je tijdens het consult graag een draagdoek aan willen schaffen, dan is dit ook mogelijk. Je kunt bij mij terecht voor de geweven draagdoeken en ringslings van Pure Baby Love. Je krijgt dan korting op het consult.

Ok, ik wil een consult! Wat zijn de mogelijkheden?

Standaardconsult - €50

Een standaard consult duurt ongeveer 1,5 uur en geschikt voor het nieuw aanleren van een knooptechniek of de Knoopwijzen voor zwangeren.
Ik laat je de knooptechniek of de knoopwijzen zien. Hierna gaan we samen knopen. Dit doen we met een draagpop, zodat je rustig kunt oefenen en de techniek goed onder de knie kunt krijgen. Tussendoor heb je alle ruimte om vragen te stellen en je oefent nog een paar keer zelf met de pop waarbij ik je kan helpen. Ik kijk graag nog met je mee als je aan het einde nog een keer met je eigen kindje oefent.

Duo-consult - €65

Een duo-consult duurt ongeveer 2 uur.
De inhoud is hetzelfde als van een standaardconsult, maar dan voor 2 personen.

Zwangerconsult - €65

Een zwangerconsult is opgesplitst in 2 consulten. Een standaardconsult tijdens je zwangerschap. Daarna als je bent bevallen, kom ik nog een keer kort bij je langs om nog een keer met de draagpop te oefenen en om met je mee te kijken terwijl je een keer met je eigen kindje oefent.

Kort consult - €40

Een kort consult duurt ongeveer een uur en is met name geschikt voor kortere vragen of technieken die wat minder tijd vergen. Voor bijvoorbeeld het leren gebruiken van je ringsling, het passen van verschillende dragers of wat hulp bij die ene knoop die je al redelijk knoopt, maar die nog nét niet helemaal lekker zit. Twijfel je of je aan een kort consult genoeg hebt? Neem gerust van tevoren contact met me op, dan denk ik graag met je mee.

Workshops – op aanvraag

Wil je in een groepje leren knopen, of heb je een idee voor een andere invulling? Ik help je graag met het omzetten van je idee in een workshop!

Babyshower – op aanvraag

Wil je een zwangere graag informatie geven over dragen? Ik help je graag met het invullen van je babyshower. Eventueel is het ook mogelijk om een combinatie te maken met een cadeaubon/consult en/of een draagdoek.

Voorlichting ziekenhuis/verloskundigenpraktijk/mamacafé ed. – op aanvraag

Een presentatie op locatie over dragen is mogelijk. Afhankelijk van de doelgroep maak ik een passende invulling. Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

En als ik na het consult nog vragen heb?

Dan help ik je graag verder, je kunt me altijd telefonisch en per mail vragen stellen.

Verdere praktische info

Locatie

Een consult kan zowel bij mij als bij jou thuis plaatsvinden. Ik werk niet in ruimtes waar gerookt is of wordt, dan vraag ik je dat van te voren aan te geven zodat we uit kunnen wijken naar een andere ruimte.

Reiskosten

Boven de 10 kilometer (enkele reis) reken ik €0,19 per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Oppas

Voor je kleintje kan het fijn zijn als er een vertrouwd gezicht aanwezig is om een oogje in het zeil te houden terwijl we bezig zijn.